Omplacering

 

En af vores hvalpe In-Yo's Dejlige Sally skal have ny familie .

Hun bor tæt på Århus. 

Sally er 5år, født 9/1 2015

Første kontakt skal være til os.

 

Ejers beskrivelse af Sally:

 

Sally er en rigtig sød, mild og nem hund. Hun er sund og rask. Hun holder sig altid i nærheden og kommer, når man kalder. Hun elsker at blive beundret og nusset. Hun piver meget højlydt af glæde, når der er gensyn med hendes familie eller andre mennesker hun kender. Hun er meget energisk og elsker at løbe - især efter en bold. Hun kommer utrolig godt ud af det med alle hunde og elsker at lege med andre hunde. Sally har også et par katte venner. Hun elsker at være meget udenfor og at komme ud at gå. Hun trives allerbedst i naturområder (fx store sommerhusområder, i skove og ved vandet.) Hun er også en forsigtig hund og kan blive forskrækket over sin egen skygge. Hun er utryg ved børn, men gør dem ikke noget. Men her er det meget vigtigt at familien hjælper Sally med at få sagt fra. Sally er nemlig ikke god til selv at sige fra. Derudover sætter Sally en ære i at være en vagthund, så hun gør af alle de lyde hun høre eller hvis hun ser nogle nær matriklen. Hun er ikke tryg ved at få fremmede (fx håndværkere) ind i huset, så der gør hun meget og bliver ved indtil noget tid efter de er gået. 

 

Sallys gøen har været en meget stor belastning for vores familie i vores hverdag. Kun når vi er i sommerhus (hvor der aldrig kommer andre i nærheden) er hun stille. 

Vi ønsker en ny god og kærlig familie til Sally som har tid til at gå ture med hende, inddrage hende i hverdagen og måske bor et roligt sted med god afstand til naboer.